Huisartsenpraktijk
DE TANDEM

Welkom op de website van huisartsenpraktijk De Tandem van dr. Folens, dr. Goigne en dr. Vandenberghe.

Statiestraat 120
8810 Lichtervelde

051/72 78 73

secretariaat@huisartsen-de-tandem.be

Afspraak maken

Gelieve een afspraak te maken online via het item "Afspraak" in het menu of via deze link.

Indien u niet in de mogelijkheid bent om een afspraak te maken online of indien u geen vrij moment meer ziet op de online agenda en u heeft een dringend probleem, dan kunt u telefoneren naar het telefoonnummer 051/72 78 73.

Momenteel is er een patiëntenstop. Nieuwe patiënten kunnen zich dus voorlopig niet inschrijven.

Bij niet opdagen voor een afspraak of laattijdig annuleren ervan zullen we, na verwittiging, genoodzaakt zijn om hiervoor €24 aan te rekenen (meer info vindt u hier).

Tot 31/03/2024 versterkt dr. Leendert Noreille onze praktijk. Op 01/04/2023 verwelkomen we Rani Vandenberghe als 3de vaste arts.

Huisarts-in-opleiding

Vanaf 01/10/2023 werkt huisarts-in-opleiding (HAIO) dr. Riewke Decleir in onze praktijk. Een HAIO is een afgestudeerde arts die een bijkomende opleiding van 3 jaar dient te voltooien om de erkenning als huisarts te verkrijgen. Zij doet zelfstandig consultaties en huisbezoeken, maar kan steeds advies vragen aan één van de vaste huisartsen. Tevens vindt er dagelijks overleg plaats tussen de HAIO en één van de vaste huisartsen.

Secretariaat

Laure Eecloo bemant het onthaal in de voormiddag, tussen 8:00 en 12:00. Zij is tevens verpleegkundige.

Het e-mailadres is er enkel voor administratieve doeleinden. Medische vragen kunnen via deze weg niet gesteld worden.

Enkele tips i.v.m. onze telefonische bereikbaarheid en praktijkwerking:

  1. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00.
  2. Als u door de telefonische drukte na enige wachttijd niemand aan de lijn krijgt, kun u na 5 of 10 minuten nog eens terugbellen.
  3. Wij kunnen niet reageren op vragen ingesproken op het antwoordapparaat. U kunt best terugbellen tijdens de opgegeven uren (zie eerste punt).
  4. Gelieve huisbezoeken, zo mogelijk, aan te vragen voor 10:00.
  5. Bellen voor resultaten van onderzoeken gebeurt tijdens de week best tussen 14:00 en 15:00 en tussen 18:00 en 19:00. U kunt deze ook raadplegen op helena.be en mijngezondheid.be (zie ook links).
  6. Wij voorzien extra tijd voor dringende of acute zaken. Dus als u online geen vrij consultatiemoment vindt, kan u ook telefoneren om te weten of er nog een mogelijkheid is om een afspraak vast te leggen.

GMD

Een gobaal medisch dossier (GMD) brengt al uw medische gegevens samen in één dossier. Hierdoor kan uw huisarts u beter opvolgen, uw onderzoeksresultaten makkelijker opvragen en onnodige onderzoeken vermijden.
Een globaal medisch dossier is gratis en u betaalt hierdoor tot 30% minder remgeld per raadpleging.

Privacybeleid

Dit is een puur informatieve website, die geen gebruik maakt van cookies en die op geen enkele manier gegevens over u verzamelt, bijhoudt of deelt met derden.